Zasedba zbrana iz glasbenih krogov se vam predstavlja in sicer:

Žlof Neli  pevka narodno-zabavne glasbe ,v preteklih letih  je obiskovala izobraževanje  klasičnega solo petja. Sodelovala je v različnih skupinah kot so Ne me jugat , Modri Val, Ognjenih 7 itd. Za seboj ima številne festivale narodne in zabavne glasbe kot so Ptujski festival, Škofjeloški festival, Števerjan ter dvakrat Narečna popevka in festival MMS  v zabavnem programu. Med drugimi je pristopila v različne projekte kot spremljevalni vokal s skupino Faraoni v tem obdobju pa se pripravljajo s Skupino Lisjaki (iz Brkinov) in pevko Barbaro Gropajc za projekt Škofjeloški festival,  kjer se bodo predstavili iz valčkom v narečju.

Taljub Lapanje tekstopisec in ustvarjalec glasbe, večkratni obiskovalec MMS –a, izvajalec pop-rock, jazza in narodno-zabavne glasbe, izvrstni kitarist in vokalist. Njegova karjera je pestra. Več let je igral v tujini z raznimi zasedbami kot so Cest la vie, Memoris ,Pariz Band itd. Prepotoval je Evropo po dolgem in počez, dolga leta igral tudi v Skandinaviji na trajektih. Sodeluje tudi v skupini Hornets iz obale, kjer jim je domač rokenrol.

Marino Zobin prihaja iz zamejstva, natančno iz Trsta. Je poznavalec narodno-zabavne glasbe, zato odličen harmonikaš in klavijaturist ter vokalist. Uspešno sodeluje na zamejskih tleh kakor tudi povsod na primorskem in njeni okolici .Vsekakor je nepogrešljiv član sodeluje tudi s Klapo iz Brega(okolica Trsta) ,s katerimi so se predstavili tudi na narodnih festivalih Graška gora  in festival v Števerjanu ,kjer so izvajali narodno glasbo širši publiki.


fotopng